Vad gäller vid köp av kattunge


*Kattungen är redo att lämna sin mamma först vid 12 veckors ålder.  Dvs leveransklara vid 12-14 veckors ålder.

*Du kan tinga en kattunge fr o m det att dom är 5 veckor. Men hör gärna av dig tidigare vid intresse. Kattungarna reserveras fort.

* Tingningsavgift är 2000 SEK och återbetalas ej vid ånger.

*Vi använder oss av Seraks tingningsavtal och köpekontrakt.

* Kattungarna är registrerade hos SVERAK (FIFe) och innehar stamtavla.

* Kattungarna är vaccinerade x 2, avmaskade och chipmärkta

* Kattungarna är veterinärbesiktade inom 7 dagar innan leverans.

* Kattungar som säljes till sällskap/utställning erhåller köparen en skyldighet att låta kastrera.

* Kattungen är fullt försäkrad hos AGRIA inkl 3 års dolda fel-försäkring - vi ser gärna att du behåller katten försäkrad i AGRIA under minst 6 månader efter köpet med tanke på Konsumentköplagen.

* Livstids support från oss. VI följer gärna upp våra bebisar och deras liv i sina nya hem.


Är du intresserad av en kattunge från
SE* Awesome Ellie's ?

* Ring mig eller maila och berätta om vilket hem du har att erbjuda en katt, tillgång till utevistelse, om du har fler katter/andra djur, önskar hona eller hane, för enbart sällskap eller för utställning m.m.

* Om jag har en ledig kattunge som motsvarar dina önskemål och som jag tror kommer att trivas hos dig, kommer du att erbjudas att hälsa  på kattungarna när de är tidigast 5 veckor gamla. Ser både du och vi att det känns bra kan en kattunge därefter tingas.

* Vid överenskommelse om tingning av kattungen skriver vi ett tingningskontrakt och du får betala 2000 SEK i tingningsavgift som sedan dras av på köpesumman - tingningsavgiften betalas INTE tillbaka om du senare ångrar dig.

* Om du har tingat en kattunge och vill komma och hälsa på den fler gånger innan den är gammal nog att levereras, så går detta självklart att ordnas enligt överenskommelse :-)

powered by crayon